de leukste comedy films van dit decennia

07 Jun 2023

de leukste comedy films van dit decennia

Het laatste decennium is er veel an innovatie geweest op het gebied van film en entertainment. Dit heeft het mogelijk gemaakt om een aantal van de leukste en grappigste films te maken die er maar te vinden zijn. In dit artikel zullen we een aantal van de beste comedy films van dit decennium bespreken.

Superbad: een komische klassieker

Een van de meest populaire comedy films van dit decennium is zonder twijfel Superbad. Deze film gaat over twee vrienden die proberen hun laatste schooljaar te overleven terwijl ze zich in allerlei moeilijke situaties bevinden. Het is een komische klassieker waarin het hoofdthema alcohol en drugs misbruik wordt. Hoewel de film in eerste instantie door veel mensen als te expliciet werd beschouwd, is het een van de meest populaire comedy films van dit decennium geworden.

Bridesmaids: de vrouwelijke versie van the hangover

Ook Bridesmaids is een van de leukste comedy films van dit decennium. De film gaat over een vrouw die haar beste vriendin helpt met het organiseren van haar bruiloft. Gedurende de voorbereidingen voor de bruiloft krijgen de twee vrouwen en de rest van de bruidsmeisjes te maken met allerlei hilarische situaties. De film heeft veel vergelijkingen met The Hangover omdat het een soortgelijk verhaal is, alleen met een vrouwelijke twist.

Dumb and dumber: een ongelooflijk silly comedy

Een van de beste comedy films van dit decennium is de klassieker Dumb and Dumber. De film gaat over twee vrienden die op een hilarische roadtrip gaan naar Aspen. De film bevat veel komische situaties, waardoor het een van de meest succesvolle comedy films uit die tijd is geworden.

The hangover: een modern comedy klassieker

The Hangover is een van de meest succesvolle comedy films van het decennium. De film gaat over een groep vrienden die op een bachelor party gaan, waar vervolgens een aantal hilarische situaties uit voortvloeien. De film heeft veel mensen aangespoord om ook bachelor party's te organiseren, aangezien de film veel succes heeft gehad.

Zoolander: een klassieker uit 2001

Tot slot willen we ook Zoolander als een van de beste comedy films van het decennium noemen. Hoewel deze film al uit 2001 komt, is het nog steeds een relevante comedy klassieker. De film gaat over een man die worstelt met zijn carrière en de wereld van de mode. Het is een hilarische film die veel mensen heeft geïnspireerd en aangespoord om hun persoonlijke situatie te veranderen.

Conclusie

Het laatste decennium is er veel gebeurd op het gebied van film. Er zijn veel leuke en grappige films gemaakt die veel succes hebben gehad. In dit artikel hebben we een aantal van de beste comedy films van dit decennium uitgelicht. We hebben Superbad, Bridesmaids, Dumb and Dumber, The Hangover en Zoolander genoemd als de beste comedy films van dit decennium. Of je nu houdt van romantische comedies of klassieke comedy's, er is voor ieder wat wils.